CEU 44 - CE Inef Lleida 0 (juvenil)

Dissabte per la tarda es va disputar el partit dels juvenils, que van visitar el camp d’un dels candidats a guanyar la lliga, el CEU de Barcelona, equip que en la primera volta només va perdre contra nosaltres a casa per un ajustat 8 a 5.

Els del CEU varen sortir decidits al atac i durant els 25 primers minuts varen estar atacant en el camp dels del Lleida. Els nostres es van defensar com podien dels contundents atacs dels locals, però, quan disposaven de la pilota, la perdien amb molta facilitat. En el minut 25 el CEU aconseguia assajar després d’una bona jugada dels ¾, que remataven els davanters treballant per davant (5-0). Al minut 28, amb una alta bona jugada, els del CEU, tot i la bona defensa dels ilergetes, tornaven a assajar (10-0). A partir d’aquest moment el partit va canviar, els lleidatans vam començar a defensar malament, amb mala col•locació de la línea, la davantera feia errades de placatge descuidant l’interior i el CEU jugava a plaer. Les poques pilotes que es varen tenir, es continuaven perdent amb facilitat i així van arribar 2 assajos més abans de la mitja part, quedant el resultat (24 a 0).

Començà la segona part i el joc dels joves del CE Inef Lleida no va millorar, així els locals van continuar jugant a plaer. Durant la segona meitat el CEU va fer fins 4 assajos més, deixant el resultat final 44 a 0, que reflexa clarament el que va succeir a les pistes universitàries.

Lo millor:

- El bon treball en defensa durat 25 minuts de tot l’equip.
- La primera torreta de la touche va estar gairebé perfecta.
- Que gent va jugar en posicions poc habituals, i molts, ho van fer força be.
- Partit net i bon tercer temps.
- Que vaig tornar al camp del CEU on em van acollir molt bé durant 1 any com a jugador, ara torno com a entrenador i trobar excompanys d’equip (Òscar i Sergi Morera, Punki i Marià) treballant i gaudint del rugby català.

El pitjor:

- Una dosis de realitat i un gerro d’aigua freda, si en algun moment varem pensar que podíem guanyar aquesta lliga, en 15 dies BUC i CEU ens han demostrat que si no estem al 110% són millors equips que nosaltres
- Que mentalment no som forts, un jugador no pot baixar els braços quan només s’han jugat 28 minuts. Un partit és molt llarg i sigui quin sigui el resultat s’ha de lluitar fins al final.

Redactat per Oscar Mercé