Lleida Juvenil 70 - Gòtics 10

Dissabte, a les 18:00 h, es va disputar el partit dels juvenils, que van rebre al Gòtics, l’últim classificat de la categoria.

Els 2 equips varen sortir molt concentrats, i el partit va començar amb intensitat i duresa en el contacte per part d’ambdós. En el minut 5 era l’obertura del CE INEF Lleida, Ripoll, el que assajava i ell mateix passava la posterior transformació (7-0). Després van haver 15 minuts més de joc intens per part dels 2 equips, on els de Lleida van haver de treballar molt en defensa (destacar en especial el treball d’Adrià Samperi en aquest sentit). Tot i la bona tasca defensiva, en el minut 19 eren els Gòtics els que assajaven, però no passaven la transformació (7-5). El Lleida però reaccionava i 1 minut després assajava per mitjà del primer centre Sanchez (que va guanyar molts metres en atac durant tot el partit) i Ripoll passava la transformació (14-5). En aquell moment va haver de ser substituït el pilar Buira, deixant la primera línea amb jugadors poc habituats. El partit continuava sent molt dur i intens. A escacs minuts del descans, en el minut 36, els Ilergetes van aconseguir una altra marca, de mans de Sanchez i transformada per Ripoll (23-5). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

En la segona meitat el CE INEF Lleida va sortir a resoldre el partit i, en el minut 43, després de diverses penetracions en la defensa de Gòtics, el ½ de melé Juny assajava i Ripoll tornava a passar la transformació (30-5). Al minut 51, va ser el capità, Pla el que va recuperar la pilota en el seu propi camp i va arribar fins a la zona d’assaig, la transformació també va ser passada (37-5). Al minut 55 el Gòtics es va quedar amb 14, per l’expulsió d’un jugador per agressió, i el Lleida va passar a ser el dominador absolut del partit. En el minut 56 s’aconseguia un altre assaig per part de Cindea i transformació de Ripoll (42-5). El Gòtics però, en el minut 59, va aprofitar un error en defensa per assajar (42-10).

La resta del partit van ser els lleidatans els que van jugar a plaer a camp contrari, fins a anotar 4 assajos més, López (min.67), Pla (min. 70 i min. 76) i Ripoll (min. 80), a més, totes les transformacions varen ser aconseguides per Ripoll.

Lo millor:

- El partidàs del Bernat (per alguna cosa és el capità)
- En Buira, que tot i passar-se 10 dies al llit va col•laborar durat els 20 primers minuts del partit per ajudar al equip en els moments més importants.
- El bon treball en defensa durat 25 minuts de tot l’equip.
- La primera torreta de la touche va estar gairebé perfecta.
- Que gent va jugar en posicions poc habituals tots ho van fer molt bé. Destacar la feina dels pilars Cindea, Pla i Mir) i els 3/4 Juny, Lopez i Solé.