Lleida 17 - Químic 7

Dissabte a les 16:00 es va disputar, a casa, el partit dels sèniors, que van rebre el Químic, quarts classificats de primera catalana.

El partit va començar de manera caòtica per part dels 2 equips, però van ser els nostres els que, en el minut 6, a partir d’una bona jugada de l’arrier Bolichín, van aconseguir l’assaig i també la transformació (7-0).

Després de l’assaig els 2 equips es van començar a ordenar i es va jugar en el centre del camp. En les fases estàtiques els del Segrià es van mostrar superiors en melé, i en touche, va ser el Químic el que va dominar. En el joc obert van ser els ¾ del Químic els que van portar la iniciativa, buscant el xut per sobre els ¾ locals en diverses ocasions i provocant l’anul•lat per part dels del Lleida. Les sortides de 22 dels locals eren molt ben contraatacades per l’arrier del Químic. Els lleidatans no van tenir gaire la pilota però van defensar molt bé, pressionant al rival en els ¾, el que va permetre recuperar pilotes als rucks per part de la davantera. Al minut 25 es va lesionar l’arrier visitant, de forma fortuïta, i el Lleida va començar a jugar millor a l’atac. En els últims minuts de la primera meitat el partit es va tornar una mica boig, alternant-se oportunitats per part dels 2 equips, però sense èxit per part de ningú, a més, en una d’aquestes jugades el 13 contrari (un dels millors ¾ ofensius de la categoria) es va lesionar. El resultat a la mitja part era de 7 a 0.

La segona part va començar amb un Químic portant la iniciativa amb bones jugades del mig de melé i bon recolzament dels terceres a la línia, fent patir de valent a la defensa del CE INEF Lleida. Però va ser el Lleida el que, en el minut 58, va assajar per mitja de Bienve, la conseqüent transformació no va ser aconseguida (12-0). El Químic però va reaccionar i, al minut 60, va aconseguir un assaig i la posterior transformació (12-7). Poc desprès, l’ala local Aldavert, va ser expulsat temporalment, però el Químics no va treure profit de la superioritat numèrica i el Lleida va continuar defensant bé, tot i tenir un home menys durant 10 minuts.

Després, durant 15 minuts, va a tornat a haver-hi oportunitats per part dels 2 equips. En el minut 72, va ser l’obertura del Lleida, Femenia, qui va fer una bona jugada individual i, després de que fins a 3 contraris l’intentessin parar, i aconseguir progressar 15 metres, va assajar deixant el marcador 17 a 7. Durant la resta del partit van ser els de la Terra Ferma els que van jugar còmodament en el camp de Químics, però el marcador ja no es va moure.