Tarragona 5 - Lleida Femení 20

Les noies van ser les úniques en desplaçar-se aquest cap de setmana. Dissabte a la tarda van anar a Tarragona a jugar contra l’equip femení del Valls.

El que en principi va havia de ser un partit assequible, donat que les locals es van presentar amb una jugadora menys, no va ser així.

Les noies del CE Inef Lleida van començar molt fluixes, al contrari que les locals, que van ser molt contundents, sobretot en atac. Els primers 15 minuts va ser un estira i arronsa, fins que al minut 17 arribava el primer assaig, de mans de la primer centro lleidatana, Júlia Cerdà. La transformació no era anotada (0-5).

Tot i l’assaig, el partit va seguir força desorganitzat, amb molts errors a la mà, sobretot per part de les ¾ del Lleida. No va ser fins al minut 31, que d’una molt bona jugada de la davantera, a partir de touche, s’ampliava el marcador. La talona, Mireia Gòmez, aconseguia els 5 punts (0-10). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Durant la segona meitat el partit no va canviar massa, les lleidatanes guanyaven bé les pilotes en les fases estàtiques, però alhora de jugar-les, els errors feien que es perdessin fàcilment. Va ser en una jugada caòtica, a partir d'una pilota recuperada per la centro Cerdà, que s’anotava el tercer assaig (0-15). Desprès d’això, el joc ofensiu de les lleidatanes va millorar, podent veure’s alguna jugada a la línea. En una de les poques transmissions que es van fer, sense perdre la pilota per avant, la segon centro aconseguia anotar el quart assaig (0-20).

Les locals, tot i la inferioritat numèrica, al minut 62 van aconseguir plantar-se a zona de 22 contrària, i després d’un seguit de cops de càstig a favor, per mala col•locació de la segon centro, Botanch, aconseguien assajar gairebé sota pals (5-20). El resultat al marcador ja no es va moure.

Lo millor:

- La victòria, encara que va costar massa.
- L’esforç de les noies per poder assistir al partit (canvis de feina, desplaçament des de Castelló, etc)
- La primera torreta de la touche va estar gairebé perfecta.