CEU 10 - Lleida Femení 5

El cap de setmana passat, les noies es van desplaçar a Barcelona, per a enfrontar-se amb el CEU.
Al contrari del que es podia esperar, donada la contundent derrota de les lleidatanes al partit de l’anada, aquesta vegada l’encontre va estar molt igualat.

Durant la primera meitat no hi va haver moviment al marcador, encara que el domini es podria dir que era més de les lleidatanes, que acostumaven a guanyar les fases de conquesta. Tot i axò, no s’arribava a assajar. Durant els darrers deu minuts, les nostres veien com perdien a les dos centres, Julià Cerdà per lesió i Lorelei Torres per expulsió. Tot i la superioritat numèrica, les noies del CEU no van aconseguir traspassar la defensa lleidatana.

La segona meitat va ser força semblant, amb el problema per a les lleidatanes de jugar una jugadora menys. Tot i això, varen ser les primeres en assajar. Al minut 62 Lorelei Torres protagonitzava la jugada del partit, realitzant un xut per sobre la defensa, que va pressionar i recuperar, assajant ella mateixa (0-5). Uns minuts més tard, l'apertura contrària empatava el marcador, aprofitant la mala defensa del interior de l’apertura lleidatana (5-5). Semblava que amb l’empat s’arribaria al final quan, al darrer minut de joc, les locals van jugar un cop de càstig ràpid, van desplaçar fins a la ala i van assajar al banderí, deixant el resultat final 10-5. Victòria pel CEU i punt bonus defensiu per les del Segrià.