Lleida 15 - Gòtics 18

L’equip Sènior Masculí va rebre al Gòtics, diumenge passat, a les 10:30 al camp de la Caparrella.

Els locals varen començar molt bé, amb un joc molt directe, així al minut 3 l’obertura Viasu aconseguia un assaig pels del Segrià, la transformació no va ser aconseguida (5-0). Els del CE INEF varen seguir jugant molt bé durant els 30 primers minuts, jugant tota l’estona en camp del Gòtics, però sense aconseguir treure punts. A partir d’aquest moment va ser el Gòtics el que es va fer amb la pilota i va jugar els últims 10 minuts de la primera part al camp dels del Segrià. En diverses ocasions varen estar prop de l’assaig però errors en la darrera passada ho van evitar. El Gòtics però en el minut 39 va aprofitar un cop de càstig per apropar-se al marcador (5-3).

La segona part va començar malament pels del Lleida, que en el minut 43 perdien al veterà pilar Petanàs per lesió, i el Gòtics va començar a imposar la seva força en melé. Al minut 45 el Gòtics aprofitava un altre cop de càstig per avançar-se en el marcador (5-6). Desprès varen venir els millors minuts el Gòtics on el Lleida només es podia defensar. En el minut 47 assajava però no aconseguia la transformació (5-11). El Gòtics continuava jugant a l’atac i el Lleida defensant-se, i en el minut 56 va arribar el segon assaig de Gòtics, aquest cop amb transformació inclosa (5-18). Tot i el bon joc que havia fet el Lleida a la primera part semblava que el Gòtics serià el guanyador i el Lleida no aconseguiria cap punt, però en els últims 15 minuts els del Segrià van començar a imposar el seu joc a base de lluita i sacrifici. En el minut 71 va ser el tercera Bienve el que aconseguia trencar la línea de defensa i assajar, la transformació no va ser aconseguida (10-18).

El Lleida va seguir lluitant el últims 10 minuts i en el minut 79 una bona jugada dels ¾ del CE INEF, que van desplaçar la pilota a la ma des de la seva 22 fins a 40 contraria, on Novo, amb un xut a seguir recuperat assaja sobre el banderí, la transformació no va ser aconseguida (15-18) i l’àrbitre assenyala la fi de l’encontre. Victòria per Gòtics i punt bonus defensiu pels del Segrià.