CE Inef Lleida 5 - Sant Cugat 36

L'equip sènior de la secció ha estrenat la temporada amb derrota. El partit de dissabte passat va estar, des del primer moment, dominat per l'equip visitant, el Sant Cugat. Els primers 20 minuts encara van estar força igualats, però a mesura que el temps va anar avançant, les forces dels lleidatans van anar afluixant.

El joc va ser molt dinàmic, per part dels dos equips, el que va malmetre les forces dels nostres, que en moments semblava que els hi faltes l'aire per a prendre bones decisions.

Al descans, el resultat era favorable al Sant Cugat, 5-12. L'assaig lleidatà era aconseguit per en Saxito, en una jugada de cop de càstig.

Durant la segona meitat el Sant Cugat va marcar la diferència. Els seus 3/4 semblava que es multipliquessin al costat dels nostres defensors, que no veien la manera d'aturar-los. Al final, un contundent 5 a 36 al marcador.