Quimic ER 19 - CE Inef Lleida 12

Segona jornada de lliga, i segona derrota de l'equip sènior masculí de la secció, aquesta, però, amb punt bonus defensiu.

Una primera meitat per a oblidar, en que ni les mans ni les actuacions van ser gaire encertades. Potser donat al escàs escalfament, o per l'emboirament general, els nostres nois no van estar a l'alçada. Al minut 10 arribava el primer assaig dels locals, que van saber aprofitar un xut bloquejat dins de la nostra 22 (5-0). Deu minuts més tard, va arribar el segon assaig, aquest cop de càstig (12-0); tot i que el jugador del Químic va cometre avant, el arrier lleidatà va cometre una infracció greu que va permetre l'assaig i l'expulsió 10 min. del mateix. Tot i la inferioritat numèrica, s'arribava al descans amb un ajustat 12 a 0.

Després del descans va arribar la reacció dels lleidatans, anotant-ne el primer assaig als 8 minuts de joc. Va ser de les mans d'en Bienve, que va robar una touche en contra a 5 m. d'assaig (12-5). Els lleidatans començaven a fer un joc una mica més organitzat, però continuaven fent força errors bàsics, com el que va permetre el tercer assaig del Químic, que va jugar una touche perfecta per dins de 5 m. (19-5). A partir d'aquest moment, els lleidatans van ficar els locals contra les cordes, defenent amb molta pressió i creant força ocasions d'assaig que, malauradament o bé acabaven amb avant o amb pèrdua de la possessió per mal alliberament de la pilota als agrupaments.

Al minut 68 s'aconseguia el segon assaig, en que Bienve va trencar la línea defensiva gràcies a una molt bona assistència del Cata (19-12). Els 10 darrers minuts van ser d'infart, però no es va aconseguir anotar en cap més ocasió. El resultat final, 19-12.

Remarcar:
- La bona actuació dels 3 juvenils convocats: Aleix Buira, Pau Ripoll i Eric Sanchez, i de les noves incorporacions, que estan aprenent molt ràpid.
- Segona jornada i segona vegada que s'ha de fer convocatòria. Algo que feia anys que no passava.
- Quan volem, podem jugar molt bé, només falta creure'ns-ho.

A millorar:
- La puntualitat d'alguns jugadors, que tot i saber que ens espera un desplaçament de 2 hores i que hi ha gent que no pot anar convocada, encara fan tard.
- La concentració durant els primers minuts, ens costa molt ficar-nos al partit.

La setmana vinent, 3ª jornada a casa nostra. Partit amb el FCB B diumenge, 28 d'octubre a les 12:00 h a les instal•lacions de la Caparrella.