Crònica CE. INEF Lleida – Senglars de Torroella

Esperada cita la del partit de INEF Lleida contra els Senglars de Torroella, acompanyada per un matí calorós i assolellat. S’iniciava el partit amb la mostra de potencial dels dos equips, del que d’aquest intercanvi de forces els lleidatans sortien reforçats vist el marcador. Amb un joc grupal el Lleida es col•locava per davant gràcies a l’assaig de l’ala Pau Ramon i un altre fruit d’un cop de càstig del flanker Toni. D’aquests, s’aconseguiria la conversió d’un per part de Miguel (12-0).

Reaccionà el Torroella a base de treball de davantera, i als 25 minuts aconseguien trencar l’aferrissada defensa lleidatana (12-7). S’inicià llavors un seguit d’intercanvis en la possessió que s’aturà desgraciadament, al minut 33, amb la greu lesió del 15 del Lleida, Artur Sánchez. Moments de tensió i dubte provocats per l’assistència al nostre company van fer minvar la moral dels lleidatans, que a la represa del joc encaixaven un assaig, amb el que s’arribà al descans amb un empat a 12 en el marcador.

En el segon temps el Senglars sortiren amb més concentració i ganes, i coneixedors del seu joc, van castigar la línia defensiva del Lleida aconseguint ficar-se per endavant gràcies a la transformació d’un cop de càstig i de nou un assaig al minut 51, altre cop pel treball de davantera. Despertava el Lleida a partir d’aquest moment, i es refeia de la seva desfeta inicial gràcies a un assaig del seu 8, Bienve, i la posterior conversió per part de Pau Ripoll (19-20 per a Torroella, minut 60).

El Lleida, veient que poc a poc aconseguia imposar el seu joc, tornà a assajar gràcies al talona Aleix Buira, sent aquest el quart cop que arribaven a línia de marca, i arrodoniren el resultat final amb un assaig de Marcos al minut 79. Tot plegat, més les dues conversions del xutador Pau Ripoll, s’arribava al final del partit amb el marcador 33-20.

Exigent partit i bon ambient amb els de Torroella, que suposa la tercera victòria dels lleidatans consecutiva. Aquest cop, però, molt agredolça.
De part de tots els jugadors d’ambdós equips, molta sort, força i ànims per l’Artur.