Crònica CE Inef Lleida - CR Tarragona

Amb uns minuts d’antelació començava el partit entre Lleida i Tarragona, el matí del diumenge 26 de gener. A Lleida brillava el Sol i bufava vent, fet que contrariava els jugadors i donà importància a la sacada inicial.

El joc començà travat i dur. Les defenses s’imposaven i els equips havien d’endarrerir posicions a causa de l’encert dels arriers i ales xutadors. Tot plegat feia que el Lleida no es trobés en absolut còmode, i semblava que el ritme del partit l’imposaven els de blau fosc. Tot i així, arrel de dues jugades individuals els lleidatans sumaven al marcador, amb assajos de Pau Ripoll i Vicente, de les que es transformaria la segona (12-0).

El tempo, tot i els punts, seguia afavorint els tarragonins, i ho aprofitarien amb una marca al 26. Minuts durs pel Lleida, de dubtes, cansament i indecisió, que la insistència d’alguns jugadors verds dissipaven amb accions individuals; assajava Buira al 34. A partir d’aquí el CE Inef semblà tornar a jugar com acostuma, i una bona combinació de tot l’equip va acabar amb marca de Vicente, després de la qual, i amb un 26-5 al marcador, s’arribava a la mitja part.

Havia costat molt combinar i jugar junts i amb bons recolzaments, i el Lleida no havia estat còmode durant tot el partit. Calia rectificar la seva actuació i tornar a córrer, més ràpid i millor, per acabar d’imposar el ritme lleidatà.

Així va passar; a la segona part el joc dels de la plana millorà, mantenint més la possessió de l’oval, agrupant davanters i recolzant una línea que trobava més sovint escletxes en la defensa del Tarragona. Assajaren altre cop Vicente al 45, Pau Ramon al 54 i Víctor al 56. El partit tenia una altra cara i els del Tarragona esbufegaven i es veien superats. Tot i així, el seu orgull i empenta van fer que aconseguissin una marca al 60.

El partit, però, era verd, i els del CE Inef no van baixar les revolucions tot i el resultat. Marcarien dos assajos més, amb la firma de Bienve i Joel, i s’arrodoniria el marcador final de 55-12.

Destacar el canvi d’actitud a la segona part, i l’actuació de Vicente i Pau Ramon, a més de remarcar el primer assaig de Joel en les files de l’equip. Cal, però, que no costi tant agafar el ritme de partit i insistir en els recolzaments o les errades que fan que el Lleida perdi la pilota.

Alineacions

CE INEF Lleida Toni, Buira, Abel, Isaac (min. 57, Cristian), Dani, Aldavert, Bienve, Charlie, Peta, Miki, Vicente, Pau Ramon, Quim (min. 69, Jaume), Víctor (min.72, Joel), Pau Ripoll.

CR Tarragona David, Joan, Adrià (min. 58, Oswaldo), Jordi (min. 67, Alejandro), Jason, Andrés (min.38, Leandro), Matiew, Erik (min. 38, Albert), Eloi, Agustin, Marc, Jose, Geremias, Guillem (min. 41, David), Javi.