Crònica RC Hospitalet B - CE. Inef Lleida

El 18 de gener era un dia clau per l’equip lleidatà. Venia de perdre el seu segon partit de la temporada, però ho havia fet amb molt males sensacions i sense deixar veure l’empenta que acostuma l’Inef. Així doncs, es visitava Hospitalet amb les ganes de recuperar la moral i el joc que els caracteritzava.

S’inicià el partit amb ganes, i més havent escalfat en males condicions, i des del principi quedà clar que els verds volien jugar a camp contrari. Tots els jugadors tenien clar l’objectiu principal de jugar junts, concentrats, ràpids i punxants, i s’hi van dedicar durant tota la primera part.

Des del minut 1, en que assajava Pau Ripoll, el Lleida fou un vendaval que l’Hospitalet procurava en va contenir placant o xutant, però els jugadors lleidatans trobaven contínuament escletxes, penetraven intervals i corrien veloços a la línea. Tret de les melés a favor que ocasionalment tenia, l’Hospitalet va haver de veure com s’ampliava el marcador ininterrompudament: Bienve assajava al minut 4’, Quim ho feia al 15’, Marcos al 29’, Buira al 34’ i per acabar la primera part, Charlie al 40’. A la primera part el marcador mostrava un contundent 0-40.

En la segona part el Lleida estava decidit a no baixar els braços ni relaxar-se, ans al contrari, les ordres van ser continuar movent l’oval i corrent, i a ser possible, posar en pràctica nous recursos i jugades. La tònica del partit, doncs, no va canviar, i el CE Inef mantenia la iniciativa i l’oval i continuava ampliant el marcador.

Amb mauls a partir de touche, del joc entre centres, amb el recolzament de davanters a la línea o percudint la línea defensiva tant davanters com tres quarts, els assajos de Toni, Quim per segon cop, Cristian, Martí o Miguel s’anaren succeint.

El resultat final fou 0-71, tot i que la banqueta lleidatana va comptabilitzar un assaig més. De qualsevol manera, va ser un cop de moral i d’ànim per l’Inef, que torna a sentir-se capaç de tot en aquesta 1a catalana.

Agrair a tots els components i incondicionals arribats fins l’Hospitalet per donar suport a l’equip, i brindar la victòria al nou membre de la família de l’Inef, l’Aralt.