Crònica Catalunya Nova VS. Carboneres de Terrassa

S’iniciava el dia amb una previsió de pluja intensa, però finalment el sol brillava al camp de Lleida. Tot i això el camp estava lliscadís, cosa que ficava als equips amb dificultats per avançar.
Començaven els dos equips de forma concentrada i disposades a donar-ho tot a cada minut. Posava en joc la pilota l’equip local, recuperant-la als pocs minuts gràcies al joc de les davanteres i passant a jugar amb tres quarts. Era així com als minut 5 el Catalunya Nova feia la seva primera marca de la mà de Penya (Anna Delshorts). I seguint amb el mateix joc, al minut 8 la jugadora Boti (Lorena Botanch) del local, realitzava la seva primera marca, les dos convertides per la mateixa.
Tot i la velocitat de les primeres dos jugades, l’equip visitant no perdia la concentració ni la contundència a l’hora d’entrar en els rucks i pressionar amb velocitat. Però una errada defensiva a pocs metres de la zona d’assaig contraria era aprofitat per Boti, on amb un ràpid canvi de peu col•locava la pilota sota pals, realitzant així el seu segon assaig.
Quasi a finals d’aquesta primera part un cop de càstig era aprofitat per les Carboneres de Terrassa amb un xut a pals, fent així els seus 3 punts. Finalitzava així la primera part. La segona part iniciava amb la mateixa concentració, però poc a poc l’equip local perdia l’organització tant en davanteres com de tres quarts, aprofitat per les Carboneres jugant al peu per avançar. Tot i això, el joc de les davanteres del Catalunya Nova no cedia ni un metre intentant mantindré la possessió de la pilota i recuperanr aquelles que no eren nostres. Fou aquí on la jugadora Laura Ferrer, de l’equip local, es luxava desgraciadament l’espatlla esquerre a 10 minuts de l’inici. Després d’això, seguia el joc del Catalunya Nova obrint pilotes a tres quarts arribant així el 4t assaig amb una carrera de Penya (Anna Delshorts), i la conversió de la Boti. I la capitana de l’equip local, Tiburon (Marta Bonjoch) tancava el resultat del Lleida amb un canvi de peu i un carrera que finalitzava amb assaig sota pals, i convertia Boti.
Ha sigut un partit de treball constant.
Ara ens espera la final contra el Sant Cugat/Granollers, on intentarem evitar la desorganització i treballar fins al final, com en aquest.

CATALUNYA NOVA 33 – CARBONERES DE TERRASSA 3