Crònica Martorell - Catalunya Nova

Amb un dia fabulós, de sol i altes temperatures, s’ha disputat el partit de la tercera jornada femenina a casa de les Fúries. S’enfrontaven per segon cop Martorell contra el Catalunya Nova.
La primera part iniciava amb la concentració dels dos equips. Com sempre, Martorell atacava com mai, amb una pressió ràpida i contundent sobre els rucks aprofitant els “pickandgo”. Les ànsies de pilota marcaven el seu joc, sobretot els 15 primers minuts, on aprofitaven una errada defensiva i feien la seva primera marca. D’altra banda, el Catalunya Nova tenia que ficar-se a to amb el joc que marcaven les Fúries. Però les marques de l’equip visitant no tardarien en arribar. Fartes de defendre contra la contundència Martorellina, el Nova iniciava amb el seu joc desplegat, emprant els contrapeus defensius per arribar fins a marca.
Així el resultat quedava 05-38 en aquesta part amb les següents marques: Boti (Lorena Botanch) al minut 7, cop de càstig aprofitat per la CapiTiburon (Marta Bonjoch) minut 11, Roca (Silvia Roca) minut 20 i minut 33, Penya (Anna Delshorts) minut 30, transformacions de Boti. En la segona part les actituds iniciaven contrariades. Martorell es desordena i acaba perdent el control degut a lesions, una targeta groga i la manca de canvis a la banqueta, contra un Catalunya Nova que segueix amb el ritme de la primera part, amb les marques de Penya (Anna Delshorts) minut 50 i 56, Peke (Esther Buil) minut 52, Titiu (Ester Noguera) minut 75, i Jorba (Ana Jorba) minut 80, transformacions Roca. Però, una segona errada defensiva li donava al Martorell la possibilitat de fer la segona marca. Finalitza el partit un resultat 10-67. Dir finalment, que al Catalunya Nova sempre li agrada jugar contra el Martorell per la seva actitud dins i fora del camp, i donar gràcies per el tercer temps que ens han ofert.
Així mateix, destacar que el Catalunya Nova està d’enhorabona pel nou fitxatge, Eva Lopez

Resultat Final: MARTORELL 10 – CATALUNYA NOVA 67