CE INEF Lleida Rugby 73 – SEL Vilanova i la Geltrú 0

Plovia a la Caparrella el 9 de novembre, però no lo suficient com per impedir que es realitzessin partits entre els components de les categories inferiors del CE INEF, molt recents, però que comencen a agrupar un grup significatiu de nois i noies, nens i nenes, que juguen i gaudeixen amb el rugbi. Després venia el partit del Sènior Masculí, contra un SEL Vilanova i la Geltrú desitjós de mostrar el nivell competitiu de la temporada passada. Per part de l’INEF, calia impregnar-se del joc realitzat durant la primera part contra el G.E. i E.G., i aportar dinamisme, rapidesa i verticalitat al match.

Enfrontades les intencions dels dos equips, la que va triomfar des de bon començament va ser la de l’equip lleidatà. Des del primer minut que es van seguir les consignes de Miguel, el míster, de córrer endavant, no menjar-se espais i aprofitar-los per atacar els intervals i acumular defensors al contactar. Si tot plegat s’acompanyava amb recolzaments a temps, la màquina lleidatana no podria perdre. I decidits, des del primer instant, l’INEF pressionà, robà la pilota i inicià el contraatac seguint el guió preestablert. I funcionà.

Al minut 1 assajava Bienve després dels esforços per recuperar la pilota i moure-la fins trobar una escletxa en la defensa rival. Serien els primers punts d’un torrent imparable d’assajos de la mà de l’equip de ponent. En un esforç col•lectiu i coral, absolutament tots els membres de l’equip van col•laborar en defensa, en la pressió i la recuperació; i després en tots els aspectes de l’atac, tant a l’hora de córrer amb la pilota, com oferir-se a recolzar, formar segones cortines o ofegar l’equip contrari en les fases estàtiques per continuar punxant, un cop rere l’altre, als vilanovins.

En la primera part assajarien també Pau Ramon, Pau Ripoll dues vegades i Miguel obrint a la línia, i Óscar fruit d’una touche a 5 metres de la zona de marca rival. Tot plegat feia que ja al minut 21 de partit el CE INEF ja fos sabedor que aconseguiria el punt bonus ofensiu a l’aconseguir 4 assajos.

A la segona part el guió no va canviar per a res. Tot i inquietar durant uns instants pressionant a la 22 lleidatana, els de Vilanova van haver de recular i arraconar-se al seu camp, veient-se desbordats pels 3 quarts lleidatans i el dinamisme de la seva davantera.

Tornaria a assajar Pau Ramon, el pilar Martí n’aconseguiria 2, Aleix, Carlos, Joan i Miguel un segon cop. Gran allau de marques aconseguit gràcies a l’esforç de tothom, titulars i suplents, que s’exprimiren per aprofitar els minuts disponibles i guanyar experiència a base d’esforç i de bon rugbi. Els nombrosos assistents al partit van poder gaudir d’aquesta explosió ofensiva dels locals, que deixaren el marcador final en 73-0.