Debut de l'Escola

El dissabte 13, els nens i nenes de l'Escola de Rugbi varen participar, per primer cop en la història del club, en una Trobada de la Federació Catalana de Rugbi, organitzada per CR Sitges, en la que hi varen participar també el CR Hospitalet i el RC Viladecans.


En aquesta primera Trobada no varem poder presentar cap equip complert, pel que els nostres jugadors-es van jugar barrejats amb la resta d'equips visitants sota el nom de Barbarians (que en el món del rugbi se li dóna a l'equip que està format per jugadors de diferents clubs, com va ser el cas).

La nostra representació va estar formada pels nostres jugadors Sub 8: Mauro, Pol, Martí i Miquel; pels Sub 10: Àlex, Lluc, Jan, Teo i Marçal; pels Sub 12: Jana, Eric i Joan; i pels Sub 14: Andrea, Aina, Nahuel, Jaume, Alvaro, David, Roger i Pau. Tots i cadascun d'ells es varen esforçar al màxim i malgrat la seva poca experiència varen demostrar que tenen qualitats de sobres per esdevenir bons jugadors i jugadores.

Volem aprofitar aquestes linies per agraïr als pares i mares la seva complicitat en aquesta il.lusió col.lectiva i, que de ben segur no els va passar per alt la gran implicació que tenen pares i mares en les activitats que s'organitzen al voltant d'una Escola de Rugbi.

La propera sortida en serem més i ho farem millor. Reserveu a les vostres agendes: 28 de Febrer de 2015 a Tarragona !!!