Debut dels S-16 i S-18

Aquest passat dissabte el CE Inef Lleida va debutar en categoría sub 16 contra el Castelldefels Rugbi Club en un partit amistós.


La primera part va estar marcada per la igualtat sobre el terreny de joc. El Castelldefels va arribar en poques ocasions a fer assaig i sempre fent arribar la pilota als extrems. El Lleida va tenir opcions de practicar en defensa i fer bons placatges. A la segona meitat la tónica del partit va ser ben diferent i els jugadors del Lleida van patir les conseqüències de no disposar de la totalitat de la seva plantilla i haver de jugar tot un partit amb un home menys. Fet que va ser un obstacle evidentment molt difícil de batre pels nostres joves i poc experimentats jugadors.

El Castelldefels va començar a desplegar un joc dinàmic i vistós, demostrant una clara superioritat i un envejable fons de banqueta, i el Lleida, tot i que es va veure superat en diverses ocasions, en una de les poques opcions d’atac que va gaudir, el nostre capità va saber aprofitar l’ocasió i aconseguir aixì el primer assaig, fent saltar d’alegría el públic lleidatà dels seus seients i fent del resultat final quelcom poc remarcable.

Gràcies a la gran rebuda del C.R.U.C. i de la gran tasca del àrbitre, els nostres jugadors van poder gaudir d’un gran dia de rugbi i fer un petit tastet d’aquest gran esport com és el nostre. Tot i perdre el partit, l’equip de Lleida va debutar amb moltes ganes i són moltes les opcions de millora d’aquest jove grup de promeses.

1 comentarios:

Juane Corretti ha dit...

Bravo per la valentia i l'esforç dels sub-16!! Us haurem de seguir la vostra evolució de ben aprop!! Anims i empenta