CE Inef Lleida 50 - GEiEG 14

Es presentava el G.E.iE.G. al camp de la Caparrella havent encadenat moltes victòries continuades, inclosa la aconseguida davant del mateix CE INEF Lleida durant la primera volta de la competició. Per part del CE INEF Lleida, però, es conservava el nivell de joc i l’eufòria d’haver guanyat al fins llavors invicte Barça B, i temps enrere al BUC B, tots dos en partits fora de casa. Hi havia la incertesa de saber què passaria, ja que tots dos equips miren de practicar un joc ràpid i ocupar espais, incidint en la verticalitat i velocitat de davanters, però sobretot de les línies de tres quarts.

Les intencions de tots dos equips es van veure des d’un principi en la lluita per la possessió de la pilota, i el plantejament dels gironins no va tardar a donar fruits. Des d’una touche reduïda van obrir la pilota a la línia, per a que aquesta, amb una internada de l’arrier, trenqués d’una revolada els descol•locats davanters que ajudaven en la defensa. El G.E. i E. G. s’anotava el primer assaig del partit transcorreguts només uns minuts, i es distanciava fins al 0-7 amb la conversió posterior.

Res millor per espavilar els jugadors del CE INEF que haver rebut un assaig d’aquesta manera. Com un gerro d’aigua freda van despertar-se, i amb la pressió de la davantera van recuperar la pilota i van iniciar el joc al camp del G.E. i E. G. És en camp contrari que el CE INEF es troba a gust, sap a què juga i com fer-ho, confia en el pack per a que avanci metres i acumuli jugadors i fa córrer els ràpids centres i obra als ales, ben segurs, fiables i contundents a l’hora de definir. Van fer falta un assaig fallit per haver rebotat i un parell de cops de càstig per obrir el seu compte d’assajos gràcies a Miquel i sumar al marcador, que de manera contínua i imparable no pararia d’augmentar.

Fou un monòleg dels de la Caparrella, més concentrats a l’hora de contrarestar els fugaços contraatacs dels grupistes i obligant-los a defensar la seva 22, on estaven tancats i provaven de fugir amb desesperats xuts. Aquesta situació va propiciar nombrosos intents d’entrada a la línia de marca gironina, que aquests amb prou feines aguantaven. Es tantejava per davantera i també a partir de la línia, en tots els aspectes es veia la superioritat de l’equip lleidatà. Anotarien Pau Ripoll i Vicente torpedinats pel ràpid joc de la línia, i tancant la primera part, Abel assajaria certificant el punt bonus ofensiu.

El descans no canviaria la dinàmica de partit. El G.E. i E. G. no era capaç d’atacar de manera eficient, mentre que el CE INEF ho feia de manera global i eficaç, avançant inclús a partir de les fases estàtiques. Tot plegat va fer que es trobessin superioritats i que es rellancés la línia de tres quarts, cada cop més incisiva i perforant. El públic vibrava amb el joc de l’equip local, cridava i animava, i amb raó. Marcos anotaria un assaig després que la davantera avancés en diverses fases, i ho faria un segon cop desbordant completament a la carrera els defensors gironins. Anotaria un segon també Pau Ripoll, i Pau Ramon també trencaria la defensa en la línia. Entre mig, els canvis havien donat aire i havien canviat gairebé per complet tota la melé lleidatana, fet que no va privar de continuar ferms en aquest aspecte.

Només va poder el G.E. i E. G. sumar més punts just al final del partit, amb un segon assaig, més de consol que d’altra cosa. Certifica aquest partit que el CE INEF Lleida està per la disputa de la Divisió d’Honor catalana, que físicament i per joc ha pogut asfixiar un molt bon equip com és el G.E. i E. G., que té més experiència i ha competit en nivells més alts.

El CE INEF Lleida Rugby aspirarà a allò que els seus jugadors vulguin. Són un pack, un tot, una família que gaudeix i fa gaudir jugant a rugby, i que fa del grup una màquina molt complexa i potent.

Alineacions

CE INEF Lleida Rugby
Martí (Eric), Aleix Buira, Sergi (Roberto), Óscar (Albert)(Aleix Ayet), Abel, Diego, Toni, Carlos, Joan, Pau Ripoll, Miquel, Pau Ramon, Marcos, Vicente, Miguel.

G.E. i E.G.
Ce Aniel, Joan Salom, Mariano, Marcos, Antonio, Ivan (Joan Pau), Scott, Ricard, Joan, Sergio Ruiz, David, Álvaro, Gregory, Martín, Sergio Deiztua (Pau)(Lluís)