Sant Cugat B 12 - CE Inef Lleida 18

tercera jornada, en la que els de Lleida s’enfrontaven al CR Sant Cugat B a casa seva, al camp de la Guinardera. El CE Inef venia de dues treballades victòries i el Sant Cugat amb una victòria i una ajustada derrota.

El partit va començar puntual a les 18:00 de la tarda, l’inici del partit es va desenvolupar entre la 22 d’ambdós equips. El CE INEF avançava metre a metre amb un dur treball dels seus davanters, però quan el Sant Cugat recuperava la pilota ràpidament es treia pressió xutant la pilota darrera la línia de tres quarts dels de Lleida, fent treballar de valent l’arrier i els dos ales. Els primers punts no van arribar fins al minut 27, de les mans del 8 de l’INEF Carles Andrés, amb un assaig escorat que no va ser transformat; ràpidament, però, els vallesans van obtenir un cop de càstig a favor que el seu 10 va fer passar entre els tres pals al minut 33. Amb aquest resultat, 3 – 5, es va arribar al descans.

En la represa es va notar la falta de ritme de partit, doncs els dos equips van baixar una mica el ritme i la intensitat; tot i que la lluita per la possessió de la pilota i per anar a jugar a camp contrari era aferrissada, el joc era molt pausat i cada cop que els equips arribaven a prop de la 22 contraria aprofitaven qualsevol ocasió per puntuar, ja fos per mitjà de cops de càstig o de drop ─ cal remarcar l’encert de l’obertura del Sant Cugat que va encertar dos drops, i donar una mica d’aire als seus jugadors─. D’aquesta forma el marcador va anar canviant qui anava per davant a cada xut: min. 9 cop de càstig del Sant Cugat 6 – 5; min. 12 cop de càstig de l’INEF 6 – 8; min. 15 9 – 8 gràcies a un drop del Sant Cugat; min. 18 cop de càstig transformat dels de Lleida, del peu de Pau Ripoll 9 – 11.

El joc va continuar desenvolupant-se amb molta intensitat i molta duresa i els vallesans no fallaven cap placatge, fent molt difícil que la línia dels del Segrià pogués guanyar clarament la línia de l’avantatge. Tot i així, una bona combinació de la línia amb els recolzament dels davanters va permetre a Jaume Piñol fer el segon assaig del partit que aquest cop va ser transformat per Pau Ripoll, establint un 9 – 18 que donava més calma als lleidatans. Els del Sant Cugat encara van aconseguir a 10 minuts del final, mitjançant un drop del seu 10, el 12 – 18 que ja seria definitiu.

Cal remarcar el gran partit jugat pels dos equips, que va fer gaudir una grada atapeïda de seguidors del Sant Cugat.