El equip Femení campió de la Copa Aragonesa

Semifinal Copa Aragonesa:

Primer partit dels dos que s’havien de jugar que enfrontava al Tarazona vs Lleida.

1ª part: les del Tarazona van entrar al camp amb ganes de placar i assajar, però al començar el partit i van anar arribant les marques a favor de les lleidatanes. La insistència d’una jugadora del Tarazona en xutar per treure pilotes de la seva zona perillosa obligava al Lleida a retrocedir i començar de nou l’atac des de ben enrere, però les jugadores de groc i verd trenaven bons contraatacs.

2ª part: les del Lleida, millor organitzades en defensa i dominants en totes les fases del partit continuaven amb atacs contundents que acabaven amb assajos. Cal mencionar que durant tot el partit les melés eren pactades degut a la lesió d’alguna de les jugadores roig i negres. Això no va fer que, tot i mantenir la possessió en les melés, les lleidatanes també tragueren profit de fases estàtiques.

3ª part: Les del Tarazona, aprofitant les seves jugadores més ràpides, buscaven l’assaig amb insistència però sense resultat, i no van aconseguir cap marca. Les lleidatanes, amb bons placatges i suports no ho van permetre en cap moment. Es va arribar al final del partit amb un resultat contundent a favor del Lleida, que jugaria la final de la Copa contra l’Unizar, guanyador de la semifinal anterior contra el Fénix. El Tarazona i el Fénix es jugarien la 3ª i 4ª plaça mentre que l’Unizar i el Lleida disputarien la final.

Final Copa Aragonesa:

La final de la copa Aragonesa enfrontava a l’equip Universidad de Zaragoza i al C.E. Inefc Lleida, desprès de jugar-se un amistós i el partit per la 3ª i 4ª posició donant la victòria al Tarazona.

1ª part: Els dos equips entraven al camp amb ganes de deixar-se la pell i de guanyar. Les marques de les del C. E. INEF van costar molt d’arribar a causa de la bona pressió de la defensa de l’Unizar. Les melés aquest partit no eren pactades i la mig de melé pressionava molt ràpid la mig lleidatana. No ho estaven posant fàcil les de Saragossa però van acabar arribant dos assajos per part de les de la terra ferma en una primera part bastant igualada, de la mà de Maria Martorell.

2ª part: El C. E. INEF Lleida va començar a despertar en defensa i a realitzar uns placatges forts i contundents que feien perdre la pilota a les de Saragossa sense deixar avançar metres a l’equip rival. Gràcies als recolzaments i redobles de l’equip lleidatà van poder arribar bastants cops més a la línea d’assaig, gairebé tots per la banda a la línea de marca.

3ª part: durant l’ultima part del partit el cansament acumulat començava a aparèixer. Cap dels dos equips volia cedir i continuaven lluitant amb placatges contundents i atacs forts. El C. E. INEF aprofitava totes les situacions de joc per organitzar jugades d’atac. D’aquesta manera les de Lleida altre cop van arribar a la línea d’assaig guanyant la final i emportant-se la copa cap a casa.