Final de temporada

Una temporada més que arriba a la seva fi, aquesta amb la particularitat de que ha estat la 30ª de la nostra secció.

La de dissabte volem que sigui una jornada de rugbi i de club, per això ens agradaria comptar amb la màxima presència d’exjugadors/es, amics/gues. Per aquest motiu el programa començarà el matí de dissabte, dia 20/6/2015.

Les activitats proposades són:

- A partir de les 11:00 h partits de les categories inferiors escola i formació.
- 14:00 h Dinar de germanor "asado argentino", que es realitzarà a darrera de la pista de velocitat, marge oest del camp de rugby. Preu adult 8€, menor de 14 anys 5€.
- A partir de les 17:00 h es disputaran els partits de veterans/novells, tant masculí com femení (al qual hi esteu tots/es convidats, ni que sigui fer l’escalfament i portar les aigües o tenir un minut de glòria).
- 21:30 h sopar de gala. Que es farà al menjador de l’Inefc. Preu del sopar 30€

Durant tot el dia hi haurà servei de barra amb begudes fresques.

Hem decidit fer tota una jornada en el que l’acte central és el partit i que cadascú pugui venir o bé al dinar o bé al sopar o a tot, tenim en compte que hi ha gent que ve de fora i d’aquesta manera pensem que tots podem trobar el moment de venir a celebrar els trenta anys de rugbi a Lleida. Si encara no heu confirmat, però teniu ganes d'assistir, posseu-vos en contacte via correu-e a rugbylleida@gmail.com o al 618131657.

Salut i rugby!!!