CE INEF Lleida – Tarragona RC (32-15)

Test de nivell el que es jugava a la Caparrella, entre el CE INEF, que aspira a jugar al gran nivell mostrat la temporada passada, i el Tarragona RC, que vol entrar a formar part dels equips selectes que poden jugar la Divisió d’Honor Catalana.



Des de bon inici els dos equips van mostrar la seva intenció, tant pel que fa a la manera de jugar com amb la manera d’anotar, doncs en 5 minuts el marcador ja s’havia estrenat per part de les dues bandes. El Tarragona RC va transformar un cop de càstig passats escassos 2 minuts, al qual el CE INEF Lleida contestava amb un assaig, de la mà d’Isaac Sobrino aprofitant l’envestida de la seva davantera en les fases estàtiques. 



Els davanters lleidatans arribaven als recolzaments a la línia, i això provocava profunditat a l’hora d’atacar els intervals entre defensors i generava alhora superioritat per continuar la jugada. A més, pletòrics en les aproximacions a la línia de 22 contrària, els davanters convertien en punts tant touches com melés a favor i en contra. Assajaven d’aquesta manera Abel Mir i Carlos Andrés, mentre que Marcos Novo ho feia amb potència des de la posició de segon centre. 



D’altra banda, el Tarragona aprofitava les seves opcions en mig d’aquest atac aclaparador. Dels seus contraatacs van treure un bon grapat de punts al haver aprofitat cops de càstig a favor i, sempre des del xut a pals, anaven sumant. S’arribava així a la mitja part amb un 24-9 al marcador. 


En la segona part els visitants sortiren més decidits, més dominadors. Per primer cop jugaven en camp contrari, i obligaven als del INEF a xutar i recol·locar-se amb dificultat. Durant gran part de la segona part van veure’s dominadors, i s’aproparen al marcador al haver transformat dos cops de càstig més. Per part de l’equip local calia reaccionar, i ho va fer altre cop de la mà de la davantera, que imposant-se en una melé, Bernat Pla aconseguia endur-se l’oval i plantar en zona de marca. 

El marcador no es va moure més, amb els lleidatans més tranquils després de l’assaig, i practicant un joc més disputat. Tancaria el partit Miguel Godoy anotant un cop de càstig que deixava el 32-15 final.


Molt bon plantejament del Tarragona RC, que tot i iniciar la lliga contra equips complicats ha plantat cara als equips a priori amb més nivell. Per part del CE INEF Lleida, la intenció és arribar a jugar com en la primera part, a dominar en tots els nivells jugant ràpid i a la mà. 


Alineacions:

CE INEF Lleida Rugbi:  Isaac Sobrino (Mohamed Amghar), Aleix Buira, Martí González (Bernat Pla), Dani Andrés (Diego Repollés), Abel Mir, Albert Aldavert (Roberto Peón), Antonio Gálvez, Carlos Andrés (Thoumi Calvin), Joan Petanàs (Ton Juny), Pau Ripoll, Pau Ramon, Miguel Godoy, Marcos Novo, Albert Vicente (Pol Joven) (Quim Femenia), Eric Sánchez.

Tarragona RC:   Xavi Roca (Francisco Molina), Roberto Blanco, Juan Carlos Muñoz (Adolfo Mesia), Xavi Beltran, Jordi Massaguer, Francisco Paez, Arturo García de Olalla (Leandro Jobse), Dani Villacampa, Eloi Boix, Marc Martorell, Jaume Monllau (Agustín García), Jeremias Santiago, Luís Franco (Joan Rojas), Ricardo García de Olalla (Pau Moreno), David Cerdà (Alejandro Gaite).