Debut del Juvenil

Aquest cap de setmana tots els equips del CE Inef Lleida han disputat les seves respectives jornades de lliga.

L’equip juvenil va fer un espectacular debut a casa, amb el GEiEG, seguit de les noies, que també van plantar cara a les fèmines de la UE Santboiana. L’equip masculí, en la 4ª jornada de 1ª catalana, han guanyat amb contundència al Sant Cugat, a casa seva.

Per 1ª vegada en la història del club, un equip juvenil disputa una competició oficial, així que el de dissabte va ser un dia per a recordar. El GEiEG es va presentar amb 13 jugadors, el que en principi ens donava moltes possibilitats de guanyar l’encontre. Com que creiem que no hagués estat just, els nostres varen accedir a jugar 13 contra 13.

El partit va estar, en tot moment, molt igualat, i en contra de tot pronòstic, els lleidatans varen ser els primers en anotar. En el minut 10, una sortida de melè del 8 Jaume Piñol i la transformació d’en Pau Ripoll posava el CE Inef Lleida 7 a 0. Els locals van fer un joc molt agressiu en defensa, pressionant amb contundència al contrari, que tenia problemes per avançar. En atac, la línea tres quarts va estar molt encertada amb les mans i la davantera sempre que disposava de pilota guanyava la línea de l’avantatge. Malauradament, al minut 25 el contrari ens empatava el partit (7-7), i amb aquest resultat arribàvem al descans.

Durant la segona meitat, que va continuar molt renyida, els gironins varen saber aprofitar els errors dels nostres, típics errors de novell, però gens recriminables tenint en compte la poca experiència del conjunt. En el minut 10 arribava el segon assaig en contra, sense transformar (7 a 12).

Tot i això, els il·lergetes varen continuar lluitant cada pilota en defensa, recuperant en moltes ocasions la possessió. Al minut 18, des d’una jugada de la línea, arribava el segon assaig lleidatà, de mans de l’apertura Pau Ripoll (12 a 12). La igualtat va continuar fins a escacs minuts del final, quan des d’un xut dels lleidatans des de sota pals, un jugador del GEiEG va aconseguir trencar la defensa contraria i assajar gairebé sota pals. EL resultat final, 12 a 19.

Derrota, però molt bon sabor de boca. Segur que si l'equip segueix entrenant, seran moltes les sorpreses que donarà.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Ens hem de felicitar tots plegats, els que formem part d'aquest club per tenir un equip juvenil.
Als jugadors no us felicito de moment, per que prou goig teniu de jugar a Rugby i més en aquest cllub; però si als qui porteu l'equip i als que heu trevallat avans per a enredar aquests xavals en aquest esport tant especial.
Charco