Campionat d'Espanya Femení

Aquest cap de setmana es disputa, a les instal·lacions del GEIEG, el Campionat d’Espanya de seleccions en la seva categoria femenina.

Vanesa piulats és, una temporada més, una de les 25 jugadores seleccionades per formar part del conjunt Català, que la darrera edició va quedar en 3ª posició.

Els horaris dels partits del cap de setmana els podeu trobar a la web de la Federació.

Paral·lelament al Torneig és disputarà el Campionat de Catalunya sub20 femení en la seva versió de joc a set.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

LLeida-SCugat
Han passat unes hores després del partit. He pait una mica i no ho veig negre. Hem comés erros,sí, molts avants i molts cops de càstic en agrupaments; no tinc números, però ells han disposat de moltes més pilotes que nosaltres. Si només ens han fet 3 assajos (els mateixos que nos)vol dir que després de cagarla, alguna cosa hem fet, davant un equip reforçat que jugava força bé a la mà i tenia touche i melé competents. Tot i que de vegades un placatge fallat pot ser un assaig, hem defensat millor que el darrer partit, hem recuperat algunes pilotes amb pressió def. i les hem jugades força bé.
Jugem amb molts tocats, amb poca comunicació entre nosaltres perque no entrenen junts els mateixos o ho fet poc temps durant la setmana. No ha de ser excusa. D'altra banda, sí que falta empenta per a fer el primer assaig i quan ens en foten un, acotem una mica el cap. Doncs no, collons. Tenim prou joc per jugar contra qui sigui, disfrutar i sentir-nos bés després. Avui han anat malt dades, vale, però també coses bones hem fet. fins dimecres