Derrota del Sènior Masculí

L’equip sènior, al contrari que els juvenils, no va fer massa bon partit. Els lleidatans, que s’enfrontaven al Químic ER, van sortir al terreny de joc poc concentrats.

La primera meitat va estar força igualada, encara que com més avançava el temps, més clar era el domini dels locals. De poc varen servir els dos assaigs dels lleidatans, en Zangano i en Bienve, ja que els barcelonins sempre varen anar per davant. Al descans el marcador estava encara força ajustat, 17-12.

Va ser durant la segona meitat que els lleidatans varen fer el seu pitjor joc. Fins als darrers deu minuts van anar a remolc dels jugadors del Químic, que varen assajar una vegada després d’una altre. Va ser llavors quan els de Ponent van fer el tercer i darrer assaig, de mans d’en Bienve. Amb el resultat de 34-19 s’arribava al final.

Aquesta setmana toca jugar a casa, dissabte a les 16:30 h rebem als nois del Sant Cugat.