Victòria del Juvenil

Diumenge pel matí els dos equips masculins del CE Inef Lleida es van desplaçar a Barcelona per a disputar els seus respectius partits.

L’equip juvenil, acabada la competició, està disputant els play-offs amb el Gòtics, darrer classificat.

El partit va començar amb clar domini lleidatà. Els de Ponent van sortir al camp amb molta empenta, creant força ocasions d’assaig. Tot i això, van ser els locals qui, al minut 15’, estrenaven el marcador. Després d’aquest assaig, els joves del CE Inef Lleida varen fer un pas més, sent més contundents encara en atac i més ben organitzats de lo normal. El primer assaig va arribar al minut 20, de mans del segona línea, Abel Mir, que trencava la línea defensiva de Gòtics a 5 metres de marca. A escacs minuts de la mitja part, arribava el segon assaig lleidatà, de mans del mig de melè, Erik Guinez, en una sortida arran de paquet. Arribavem al descans amb el resultat favorable per 7-12.

Durant la segona meitat els ilergetes varen continuar amb el seu joc dinàmic, aconseguint fixar la davantera contrària en els agrupaments i desplaçant la pilota fins a l’ala. Amb aquest joc va arribar el tercer assaig, que donava una lleugera avantatge als nostres (7-19).

Malauradament, a mesura que van anar avançant els minuts, els locals varen aconseguir disminuir el ritme de joc, portant els nostres jugadors al seu joc, el que va permetre als locals tornar a assajar (10-19). A escacs minuts del final, els Gòtics tornaven a assajar, després d’una jugada ràpida de cop de càstig i varis errors de placatge dels lleidatans, escurçant distàncies (17-19). Amb aquest resultat s’arribava al final del encontre.

El partit de tornada es jugarà el dissabte 5 de març a les 16:00 h a les instal·lacions de la Caparrella.