Crònica CR Martorell – Catalunya Nova

J4 Segona Catalana Rugby Femení: El Catalunya Nova venç al RC Martorell, tot i les inclemències del temps.
CR Martorell 8 – Catalunya Nova 24
Es presentava un dia plujós i fred, amb un partit marcat a les 19:30h del dissabte. Es va començar tard, amb pluja continuada. Tot i això, el partit seguia endavant al camp del CR Martorell.
El partit va iniciar amb la concentració dels dos equips tot i la pluja. El Catalunya Nova però, als pocs minuts es va estressar i va realitzar un joc una mica desendreçat, cosa que van aprofitar les Fúries marcant una intensitat que anava en augment, juntament amb una actitud defensiva tal que no deixava forats. Contra aquesta actitud, el Catalunya Nova (combinat entre CE INEF Lleida, SEL Vilanova i Valls) va reorganitzar-se dins del camp i va optar per jugar desplegat utilitzant l’acció ràpida de les ¾. Amb aquest nou joc l’assaig del Catalunya Nova no va tardar en arribar de la mà de La Peke (l’Ester Buil), iniciant així la diferència en el marcador. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 3-17, després d’un cop de càstig i el consegüent xut a pals pel CR Martorell; i dos assajos realitzats per la davantera Ouanissa Amarzi, i la ¾ Boti (Lorena Botanch) del Catalunya Nova, amb les dues conversions d’aquesta última.
A la segona part es va veure molt més moviment de pilota, cosa que comportava un joc més desplegat, on també van abundar els xuts. Va ser als pocs minuts d’aquesta represa on el CR Martorell aprofitava una acció ofensiva just a línia d’assaig aconseguint així la seva marca. Pel que fa al Catalunya Nova, la pluja començava a molestar més que a ajudar a les jugadores. Finalment, el Catalunya Nova va poder aconseguir el punt Bonus ofensiu, contra aquest gran rival que no els ho va ficar gens fàcil, amb l’últim assaig de la jugadora Ana Jorba, deixant el marcador en el 8- 24 final. Esperem que no sigui l’última victòria, hem de seguir treballant per consolidar aquest nou equip, i anar millorant partit a partit.