Crònica CE. INEF Lleida-CEU

L’INEF Lleida, que compta amb nou patrocinador, La Nuit, va patir la primera derrota de la temporada, jugant a casa i contra el CEU, un dels equips capdavanters de 1ª catalana.

Esbraonat pel lloc que ocupaven, els de Lleida van sortir molt motivats i amb ganes d’aconseguir puntuar ràpidament. Sortiren durs explotant qualsevol recurs ofensiu que tenien, movent-se a banda i banda de la 22 del CEU, però la persistència no va aportar cap punt, atès que els visitants van defendre la seva posició sense perdre metres.

Passat aquest temps, el CEU va aconseguir la possessió, i amb xuts i joc a la mà atacà els lleidatans i els obligà a recular i a patir defensivament. La primera part seria seva, i així ho certificaren en el marcador, avançant-se primer amb la conversió d’un cop de càstig i als minuts 30 i 35, aconseguint arribar a la línea d’assaig lleidatana, transformant-ne un d’aquests (0-15).

L’INEF s’havia de sobreposar. Els assajos van ser fruit d’errors lleidatans en col•locació, i el CEU els havia superat tàcticament. A partir del segon assaig dels barcelonins, però, el Lleida va jugar més col•lectivament, i amb treball de tot l’equip va aconseguir assajar al 38, gràcies a l’ala Vicente (5-15). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

La segona part va ser un estira i arronsa continu, en el qual el Lleida aconseguí crear més perill i apropar-se a la línia d’assaig contraria. Ara bé, tot i tenir més possessió i portar la iniciativa a la segona part, el Lleida només va aconseguir plantar la pilota al minut 57. A partir del treball de la davantera, Bienve assajava al 57 i Pau Ripoll aconseguia la transformació (12-15).

El partit, però, estava trencat i el Lleida no aconseguia imposar-se amb claredat, desaprofitant cops de càstig dins de la 22 del CEU o no acabant de dominar els rucks. L’ànsia i nervi lleidatans i un bon esforç del CEU per aplacar l’atac contrari van fer que el marcador no es mogués més.

L’equip està amb ganes de rectificar els errors d’aquest partit, i també es mira les baixes que els partits van ocasionant. Desitgem que Saxito i Bolichín es recuperin aviat de les molèsties que han patit, i celebrem i felicitem el CEU, tant pel partit com per la bona actuació al 3er temps que ens han brindat.