Promocionant el rugby als més petits

Dissabte 9 de novembre es va organitzar, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Lleida, una jornada esportiva a les Basses d’Alpicat. Allà es van aplegar més de 700 infants de totes les escoles de Lleida i voltants per tal de practicar i donar a conèixer tant atletisme com altres modalitats esportives, no tant reconegudes com els esports majoritaris.

Al club INEF Lleida se’l va deixar participar promocionant aquest esport que és el nostre, l’esport més noble, com el van definir durant la jornada, però a més, que té com a principal arma els valors que comporta. El rugby té un efecte molt positiu en els seus practicants, és un esport dur i requereix d’habilitat, és dinàmic i exigent, però s’hi exalten el treball en equip, la disciplina, el divertiment i el respecte.

Per tal de mostrar què és el rugby, components del CE INEF Lleida van explicar i organitzar una petita activitat d’iniciació per donar a conèixer aquest esport. Tots els infants participants, doncs, van poder tenir una petita noció del rugby, i inclús van poder jugar i posar en pràctica els conceptes i requeriments principals que el rugby comporta, tot a partir del joc , la companyonia i la diversió.