Crònica Catalunya Nova - R.C. Sitges

J6 SEGONA CATALANA RUGBY FEMENÍ: Victòria del Sitges a casa del Catalunya Nova.
Es disputava diumenge el partit de la sexta jornada amb un dia esplèndid per al rugby.
El sol brillava amb tot el seu esplendor i la bona temperatura, al camp de les pistes d’atletisme de Vilanova i la Geltrú. Iniciava la primera part amb la màxima concentració dels dos equips i amb el joc ràpid de l’equip visitant, que sorprenia al Catalunya Nova. Els ràpids atacs, recol•locació i una actitud defensiva molt activa per part del Sitges, deixava el marcador a 0-17 en la primera part. El Catalunya Nova devia centrar-se més amb el joc agrupat, mantindré així la pilota i poder avançar. Teníem un gran rival al davant i ho devíem aprofitar. En la segona part, l’equip local dominava més el joc i mantenia la pressió amb l’atac i la defensa, cosa que sorprenia al Sitges que no acabava de reaccionar al canvi. Es donava així la primera marca del Catalunya Nova, de la mà de Marto (Maria Martorell). Tot i això, el Sitges no ens deixava respirar, i amb els seus canvis de peu i les errades defensives de l’equip local, realitzava dues marques més al llarg de la segona part. El Catalunya Nova però mantenia la intensitat del joc fins al final del partit, on a últims minuts d’aquesta segona part s’escapava amb velocitat i força la jugadora Titiu (Ester Noguera) assajant sota pals, amb la conversió de Silvia Roca. Finalitzava així un partit més de la lliga amb un resultat final de 12 a 27, que deixava a l’equip novell, Catalunya Nova, amb un bon sabor de boca i amb ganes de més. A seguir treballant per al proper contra les Carboneres de Terrassa. Les estem esperant!
Resultat final: Catalunya Nova 12 – R.C. Sitges 27