Crònica CE. Inef Lleida - R.C. Cornellà

Bona tarda a la capital de les terres de ponent, on es jugaria el partit entre el Lleida i el Cornellà, últim classificat de primera catalana. El partit s’enfrontava per part dels lleidatans amb incertesa i respecte pel rival ja que a la lliga tot equip és potent, i no valia confiar-se. A més, havien de corregir errors en partits anteriors i continuar amb el mateix nivell de joc.
Es va aconseguir que l’equip iniciés el partit concentrat i amb ganes i així ho van mostrar els jugadors al camp de joc, aconseguint ficar-se endavant tot just començar, al minut 2, amb un assaig de Xavi Comas. Els de Cornellà, però, van respondre decidits a no perdre la cara al partit, i al minut 8 transformaven un cop de càstig. Tot i així, el joc el ficaven els de Lleida, i això es veuria reflectit en el marcador en el devenir del match.
Amb un molt bon treball de tots els components de l’equip, mantenint la pilota i sempre exigint a l’equip contrari, tant davanters com tres quarts aconseguirien perforar la línia defensiva rival en nombroses ocasions. Bienve anotaria al minut 10, Vicente al 13 i amb treball de maul ho faria Buira al minut 20.
Al minut 28 es va produir una picabaralla entre jugadors a causa d’una acció violenta per part del 13 del Cornellà a Quim, que va fer que aquest s’hagués de retirar. Aquesta acció no va fer res més que motivar els lleidatans per continuar castigant l’equip barceloní, amb ànsies de tornar-los l’acció a base de punts. Abans del descans anotarien dos assajos més, amb la firma de Jaume i Miki. S’arribava al descans amb un 38-3.
A la represa el Lleida continuà dominant el partit, i els de negre i blanc, excepte en la melé, es veurien superats àmpliament en tots els aspectes del joc. Els jugadors lleidatans imprimien velocitat i contundència, i mostraven un millor físic i ajuts continus. Amb tot plegat, el Lleida continuà sumant sense descans, i altre cop Bienve al 46, Pau Ripoll en dues ocasions, Vicente i, per acabar, Martí al 77 propiciarien que el marcador mostrés un 69-3 final.
Una altra victòria de l’INEF Lleida amb punt bonus que, tot i el resultat, no deixa de superar objectius i mirar-se els propis errors. Encara cal corregir els cops de càstig i treballar alguna acció defensiva i d’atac col•lectiu. Tot i així, es veu millora en la comunicació i els ajuts als companys, elements claus per practicar bon rugby.
Agrair la presència d’espectadors i la dedicació dels nostres jugadors, molt compromesos amb l’equip. Remarcar que l’Artur, jugador lesionat de l’INEF, vingués a donar suport al Lleida, se li va poder brindar una bona victòria.
Resultat final: Lleida 69 – Cornellà 3