Crònica Sant Cugat B - CE. Inef Lleida

Partit important el que tancava la primera volta de la competició, en que s’enfrontaven el CR Sant Cugat B contra el CE Inef Lleida, el resultat del qual afectaria al devenir de la competició.

Es jugà a la Guinardera amb temperatura i temps molt propicis, però no van ser així l’escalfament i preparació de l’Inef, ja que els jugadors van arribar limitats de temps. A més, s’enfrontaven contra un CR Sant Cugat que disposava d’alguns jugadors del primer equip, a causa del descans d’aquest en la seva lliga corresponent.

Va iniciar-se el partit per part dels lleidatans amb ganes i intensitat, volent mostrar el nivell de joc habitual i de què eren capaços. Tot i així, només van aconseguir un cop de càstig a favor (0-3), que va ser contrarestat pel Sant Cugat prenent la iniciativa i tirant l’equip lleidatà enrere. Van contestar amb dos cops de càstig i, fruit de la seva empenta, una marca als 25 minuts. Amb aquest resultat s’arribà a la mitja part (13-3).

En la segona part els jugadors verds no van aconseguir canviar la dinàmica del partit, i durant uns instants es van veure desbordats pels vallesans. El CE Inef rebia dues marques i un cop de càstig en contra, fet que imposava un 30-3 al marcador.

No va ser fins llavors que, tot i l’evident falta de físic, el Lleida va començar a jugar com acostuma, i arrel d’això va anotar dos assajos, marcats per Bienve i Buira, que mostraven un 30-13. La reacció va ser molt fugaç, i el Sant Cugat la va contestar amb un altre assaig que arrodoniria el marcador final (35-13).

Estava plantejat que fos un partit dur i molt exigent, però el Lleida no pot permetre errors fruit de la indecisió o la individualitat. Cal que torni a agafar la forma, ja que els va costar molt a alguns jugadors aguantar, i pensar i basar-se en els punts forts que tingui l’equip, adaptant-se a les circumstàncies de cada partit.

No per haver tingut una dura derrota el Lleida deixa de ser on està a la classificació ni de lluitar per estar al capdavant de la lliga.

Ànims i a recuperar-se. Força CE Inef Lleida!!

Alineació del CE Inef Lleida: Martí, Buira, Saxito (min. 65 Toni), Aldavert (min. 60 Cristian), Abel, Jaume, Bienve, Charlie, Peta, Ripoll, Pau Ramon, Miki, Quim, Vicente, Miguel (min. 72 Víctor).

1 comentarios:

Anònim ha dit...

gracias por la alineacion