Tarragona 53 - CE Inef Lleida 12 (Amistós S-16 i S-18)

Dissabte passat, setze jugadors del S-16 i S-18 del CE Inef Lleida es van desplaçar a Tarragona per a disputar el seu segon partit amistós de la temporada contra el CRT.

A pesar del clima (massa vent per a la pràctica d’un rugby vistós) i del poc temps amb el que l‘expedició va arribar al camp, en la primera part de l’encontre es va veure a un Lleida descarat, que va saber mantenir el resultat a pesar de la clara superioritat del rival. El primer assaig visitant el feia el nostre segon centre Christian, fruit d’una bona acció personal.

Ja en la segona meitat, amb el debut del ala Daniel per lesió del segona línia Pere, l’equip visitant es va veure sorprès pel gran joc realitzat pel rival, provocant un desgast en els nostres jugadors que es reflecteix en el resultat final i les baixes del número vuit, Kevin, i del tercera línia, Roger, per problemes musculars. Quan el partit arribava a la fi, de nou Christian tornava a assajar després d’una bona jugada de la línia de ¾.

Una vegada finalitzats els dos primers temps, va començar el no menys important tercer temps, en que l’equip local ens va convidar a uns bons macarrons i refrescs de tot tipus.

Destacar la actitud dels nostres jugadors, que poc a poc van adquirint més compromís i actitud cap a aquest gran esport (encara queda molt per entrenar). Així com la rebuda del CRT i la bona labor de l’àrbitre del partit. Estem ansiosos per tornar a viure aquesta experiència.