CE Inef Lleida Fem 70 - Unizar 0

La primera part va estar molt decisiva. Tot i el fred, les lleidatanes van sortir concentrades i amb ganes d’aconseguir la victòria d’aquell partit tant esperat. El primer assaig pel Lleida va arribar en pocs minuts, gràcies a l’agilitat de l’atac durant tota la primera part. Això va motivar encara més a l’equip local, aprofitant la seva velocitat i els errors defensius de l’Unizar aconseguint un gran avantatge en el resultat per part de les lleidatanes.

Durant la segona part no hi va haver tanta abundància d’assajos. El joc es va concentrar al camp de l’equip visitant. Els placatges eren forts i contundents, acompanyats pels redobles continus de les lleidatanes. El suport entre elles va estar clau, seguien eixamplant el camp en cada atac i aprofitant totes les oportunitats que l’equip visitant els donava.

Sortint amb l’alineació inicial de la primera part, les lleidatanes seguien amb molta motivació i ganes. El bon estat físic i la resistència d’aquestes van contribuir a que el joc no decaigués i seguis amb la mateixa intensitat que al principi. Van aprofitar els espais creats, entrant amb força i contundència, per seguir avançant i així aconseguir aturar a l’equip visitant, qui no volia tornar a casa sense almenys un assaig a favor. D’aquesta manera el Lleida va poder arribar a la línea de marca de l’equip contrari un parell de vegades més finalitzant el partit 70-0.

El bon paper de l’equip lleidatà va ser en gran part gràcies a l’animació que van rebre en tot moment per part de l’afició que les acompanyava. D’aquesta manera va quedar ben demostrat que la unió fa la força!