Unizar 10- CE Inef Lleida Fem 37

Al començar el partit les lleidatanes tenien el vent a favor, la concentració i també les ganes. Quasi tota l’estona el joc es situava al camp de l’equip contrari. Els primers dos assaigs i una conversió van estar realitzats per la lleidatana Laura Ferrer els quals van costar una mica en arribar, ja que l’equip local jugava amb moltes ganes recolzat per una afició que l’animava en tot moment. Les melés del CE INEF Lleida no eren massa efectives la qual cosa provocava la pèrdua de pilota i el retrocés en el territori. El Lleida començava a rectificar els errors i el joc cada cop era més efectiu realitzant així una altra marca la jugadora Esther Buil per la banda. D’aquesta manera va finalitzar la primera part 0-17 a favor de l’equip lleidatà.

Durant la segona part l’Unizar atacava amb molta insistència, ganes i aquest cop tenien el vent a favor. A causa de la falta d’organització el Lleida va tenir un parell d’errors amb la defensa i això va provocar que l’equip contrari arribés a la línia d’assaig per primer cop per la banda. Tot i això el Lleida gràcies als redobles i a la insistència va aconseguir assajar dues vegades més gràcies a les jugadores Maria Martorell i Esther Buil que imposaven un 5-27 al finalitzar la segona part.

En la tercera part el Lleida mostrava un joc constant millorant les melés i avançant dins el camp en direcció a la línia de marca. Les lleidatanes seguien amb ganes i motivació, lluitant i patint fins a l’últim minut. La pèrdua de pilotes de l’equip contrari feia que el Lleida dominés en l’atac. D’aquesta manera la jugadora Marta Bonjoch va realitzar el sisè assaig del partit a favor del Lleida, seguit pel setè assaig de Maria Martorell deixant a l’equip contrari sense opcions. Tot i això, aquest no es donava per vençut i aprofitava cada oportunitat que l’equip lleidatà els presentava aconseguint trencar per segon cop la línia de defensa del Lleida i realitzant la seva segona marca i última del partit.

En resum, va estar un partit intens i molt ràpid finalitzant 10-37 a favor de l’equip lleidatà. Agrair a l’afició per desplaçar-se fins Zaragoza, ja que sense ells no hagués estat possible realitzar el desplaçament.