Amistós S-16/S-18 amb Tarragona

Aquest dissabte 28 de Febrer l’equip juvenil del CE Inef Lleida va disputar el seu tercer partit amistós de la temporada, amb el C.R. Tarragona. Partit jugat en tres parts de 20 minuts cadascuna, amb un clima de fort vent i una temperatura agradable que feia preveure un gran partit de rugbi, i així va ser.

El nostre jove equip va necessitar, però, rebre un parell d’assajos en contra per començar a despertar i treure’s el son de les orelles. Als assajos del CR Tarragona, molt ben plantat al camp i amb molta disciplina defensiva, el CE Inef Lleida va contestar amb placatges, bones fases estàtiques i unes incisives incursions del nostre primer centre Christian Domenech, autor de sis dels set assajos del CE Inef Lleida.

Tot i ser superiors en el marcador al final del partit, al camp la superioritat no va ser ni molt menys tant evident, doncs el nostre jove equip ha de treballar molt per millorar molts aspectes, sobretot la recol·locació defensiva en segones fases, el placatge, la responsabilitat individual i el recolzament.

Des d’aquestes línies volem agrair l’inestimable ajuda de les dues jugadores de l’equip femení: Ester Piñol i Ester Buil, que amb la seva presència al camp i la seva aportació, sens dubte, varen ser decisives per la millora del nostre nivell de rugbi.

Tot l’equip d’entrenadors esperem que aquesta primera victòria serveixi per esperonar al grup i aconseguir ser 15 jugadors pel proper encontre.

Espectacular dia de rugbi gràcies sobretot a l’excel·lent organització del CR Tarragona, a qui volem també agrair la seva invitació a jugar aquest dissabte.