CE Inef Lleida Femení 69 - CRS Tarazona 0

Partit aplaçat de la Lliga sènior Aragonesa, en que les del Tarazona visitaven la Caparrella, i s’enfrontaven a un equip local que no disposava de canvis.

Començava la primera part amb les lleidatanes concentrades i regulant, pensant en poder aguantar les 3 parts senceres. Rebien la pilota i, ja corrent endavant i amb recolzament, un redoble va propiciar la superació de la defensa i arribà el primer assaig, de la mà de Maria Martorell. Fou una jugada molt clarificadora, ja que amb una bona pressió des de l’inici i el joc a la mà permetia avançar i regular l’energia de les jugadores de verd. Durant la primera part el joc va ser fluït, i les visitants van veure’s desbordades.

En la segona part la continuïtat va embrutar-se, atès que les del Tarazona van placar i robar alguna pilota més, sense permetre que l’atac local les superés en tantes ocasions. A més, les lleidatanes es posicionaven més desordenades tant en atac com en defensa, propiciant que l’efectivitat inicial no es conservés.

En la tercera part les jugadores van canviar-se de posicions, atès que ja disposaven d’un avantatge clar al marcador. Així doncs, les tres quarts van passar a ser davanteres i al contrari, per fomentar el joc i aprendre en totes les posicions. També va donar-se un resultat molt positiu. El CE INEF Lleida va imposar el seu joc dominant totes les facetes i denotant un físic i recuperació més treballades, i els assajos van seguir caient de part local.

El partit va parar-se per la lesió d’una jugadora visitant, a 4 minuts pel final, i atès que el partit ja estava sentenciat, els dos equips van acordar finalitzar el matx. El marcador reflectia un 69-0 final, favorable al CE INEF Lleida.