CE Inef Lleida Fem 63 - Soria 5

Amb un sol radiant a la ciutat de Lleida es disputava el partit anteriorment aplaçat a la Caparrella contra l’equip de Soria. El rival únicament va venir amb set jugadores, d’aquesta manera sense cap canvi es disputaria un partit dur i intens per l’equip visitant, mentre que el Lleida lluitaria al camp amb dos jugadores de recanvi. Així doncs, tot va començar amb un xut d’inici fort i contundent de l’equip local. La primera part va destacar sobretot per les melés generades bàsicament a causa de l’abundància d’avants de l’equip Lleidatà, la qual cosa generava un joc lent i pausat. Tot i això les locals disputaven en força cada ocasió i aconseguien arribar a la zona d’assaig un parell de cops.

Durant la segona part l’equip lleidatà va intentar concentrar-se en el joc sense deixar perdre cap oportunitat, agafant totes les pilotes, realitzant en tot moment passes curts i ràpids, redoblant constantment i recolzant a les companyes. D’aquesta manera l’equip Lleidatà va poder arribar a la línea d’assaig uns quants cops més deixant al Soria derrotat.

Encara més organitzades les lleidatanes aconseguien realitzar un joc ràpid i contundent, trencant la línea de defensa i arribant a la línea d’assaig uns quants cops seguits. Tot i això semblava que les visitants havien tornat a recuperar les forces i sense rendir-se, el Soria va aconseguir arribar a la línea de marca. D’aquesta manera va finalitzar el partit amb el resultat de 63-5 a favor de l’Inefc Lleida.